De juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats!

Kenmerken van onze diensten • Spoed

  Quick Delivery Team (QDT) staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor uw zending. Met Koerierscentrale verzendt u alles met een spoedeisend karakter. Een koerier van QDT komt de zending bij u ophalen en brengt deze via de snelste weg naar de eindbestemming. Zijn uw goederen afgeleverd, dan ontvangt u van ons een bevestiging per telefoon of mail met naam en tijdstip van de ontvanger.

 • Dezelfde dag bezorging

  Een goedkoop alternatief voor spoed. Wel de zekerheid en de kwaliteit van een spoedopdracht maar dan met een lagere tijdsdruk. De aanmelding van de zending gebeurt voor 10.00 uur en wordt voor 18.00 uur dezelfde dag waar dan ook in Nederland afgeleverd. Deze service is er op werkdagen en wordt uitsluitend met een bestelwagen uitgevoerd binnen Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden.

 • Overnight Delivery

  Bij Overnight Delivery wordt uw zending bij u opgehaald en de volgende werkdag binnen de kantoortijden afgeleverd op de plaats van bestemming. De prijs van deze service is afhankelijk van onder andere het tijdstip van de levering en de grootte van uw zending.

 • Weekend Delivery

  Quick Delivery Team biedt U ook de mogelijkheid om uw zendingen in het weekend te versturen. Ook voor deze diensten rekent QDT geen toeslag want “delivery is our business”. Voor al uw verdere (specifieke) informatie over deze dienst zijn wij telefonisch te bereiken of door mailen naar info@qdt.nl.

 • Distributie

  Bij distributie wordt uw zending bij u opgehaald en op de volgende werkdag binnen kantoortijden afgeleverd op de plaats van bestemming. De distributie van goederen gebeurt zonder overlaadplaatsen elders in het land. Wij beschikken over een wagenpark met een diversiteit aan maten en uitvoeringen. Hierdoor kunnen wij bijna elke omvang van distributie aan. Voor al uw verdere (specifieke) informatie over deze dienst zijn wij telefonisch te bereiken of door mailen naar info@qdt.nl.

 • Verhuur van chauffeurs

  Quick Delivery Team (QDT) heeft U de mogelijkheid om bij ons een chauffeur met of zonder auto in te huren voor een dag, week of maand.

  Voor al uw verdere (specifieke) informatie over deze dienst zijn wij telefonisch te bereiken of door mailen via onze contactformulier.