QDT - Uw Partner in Transport

Bedrijfsprofiel

Quick Delivery Team (QDT) is een ervarend en dynamisch transport & koeriers organisatie actief in heel EU en ver daar buiten.
Service- en klantgerichtheid, 24 uur beschikbaarheid, ervaring en de scherpe concurrerende prijzen zijn enkele sleutelwoorden waardoor Quick Delivery Team (QDT) als een serieuze en flexibele onderneming gezien wordt.
Kwaliteit leveren en het inspelen op Uw wensen is absoluut de prioriteit van Quick Delivery Team (QDT).

QDT biedt U een professionele samenwerking aan en de garantie voor het op tijd leveren en bezorgen van al uw producten en pakketten. Onze diensten worden zowel voor de zakelijk als particuliere markt aangeboden.

Onze Missie

De klant is bij ons koning. Wij proberen aan elk verzoek gehoor te geven, en een oplossing te vinden voor elke transport uitdaging. Met ons gemotiveerd personeel, waarvan sommige al jarenlang zich bewezen hebben bij onze klanten gaan wij elke dag gepassioneerd de weg op voor uw handel.

Onze Visie

Door het continue aanbieden van diensten op hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs, groeien in de logistieke sector met behulp van onze gemotiveerde personeelsleden en betrokken klanten. Hierbij rekening houdend met medemens en omgeving.